Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Sens-city is het activiteitencentrum van het dienstencentrum Sint Oda in Pelt. Dagelijks zakken onze zorggebruikers naar hier af om therapieën te volgen, te zwemmen, te snoezelen in één van onze activiteitenruimtes of gewoon om wat vrije tijd door te brengen.
 

Zinnenprikkelende omgeving

Sens-city is een echte zintuigenstad. In het hele gebouw zijn er tal van mogelijkheden om met de zintuigen waar te nemen. Personen met een ernstig meervoudige beperking – de mensen die op Sint Oda verblijven - maken vooral via hun zintuigen contact met de wereld. Het is een centrum op hun maat, gemakkelijk toegankelijk en laagdrempelig. 

Ook genieten?

Wij staan open voor iedereen die samen met onze bewoners wil genieten van de ruimtes, de sfeer en de activiteiten. Onze accommodaties verhuren we ook aan alle mensen met een beperking. We zullen indien mogelijk flexibel en positief reageren op vragen van bezoek en verhuur van de ruimtes met dien verstande dat het programma-aanbod van onze bewoners steeds voorrang krijgt.

Steeds in ontwikkeling

Door voortdurend te zoeken naar zinvolle, vernieuwende ideeën, door deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek, door projecten uit te werken en samen te werken met andere organisaties zoals onderwijsinstellingen, kunstenaars, enz. blijft Sens-city innovatief.