Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Toepassing

Door deze website te raadplegen en op eender welke manier ermee te interageren, verklaart u zich automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden en verbindt u er zich toe deze na te leven.

Contactgegevens

Dienstencentrum Sint Oda
Breugelweg 200
3900 Pelt, Limburg
België
+32 11 64 28 60

Sint Oda maakt deel uit van vzw Stijn
Ondernemingsnummer: 0439.452.461
RPR Ondernemingsrechtbank Antwerpen, Afdeling Hasselt

Intellectuele eigendommen

De inhoud van deze site is volledig beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Dienstencentrum Sint Oda of rechthoudende derden. Ook is Dienstencentrum Sint Oda eigenaar van het concept, de structuur, de lay-out en het design van deze website. Gehele of gedeeltelijke reproductie – op welke manier dan ook – is ten strengste verboden

Intellectuele eigendommen van anderen

We maken gebruik van eigen afbeeldingen en afbeeldingen vrij van auteursrechten, zoals van Unsplash, Pixabay en Pexels. 

Wij gebruiken YouTube en Flickr als bronnen voor inhoud. Uit de overeenkomsten van deze diensten blijkt dat hun inhoud geen intellectuele eigendommen mag schenden. Vandaar gaan wij er vanuit dat dit ook het geval is. Mochten we onbewust toch uw intellectuele eigendommen schenden, laat dit ons dan aub zo snel mogelijk weten. Dan kunnen we het desbetreffende item zo snel mogelijk verwijderen of voorzien van een juiste bronvermelding. 

Beperking van aansprakelijkheid

Wij doen er alles aan om de juiste informatie via onze website mee te geven. Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuiste informatie op deze website. Mocht u een fout ontdekken, gelieve dan contact met ons op te nemen zodat wij deze kunnen corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het slecht functioneren van deze website en eventuele rechtstreekse of onrechtstreekse schade die u erdoor kan oplopen. Wij behouden het recht om in bepaalde gevallen van overmacht de toegang tot de website te beperken of te blokkeren.

Het plaatsen van een link naar een andere website impliceert niet dat wij de inhoud ervan goedkeuren.

Bij het verzenden van uw persoonlijke gegevens zetten wij alle beschikbare mogelijkheden in om dat veilig te laten gebeuren, maar het gebeurt steeds op eigen risico.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken
Enkel het Belgische recht is van toepassing.

Ieder geschil dat zou voortvloeien uit het raadplegen van deze website valt onder de exclusieve bevoegdheid van het Gerechtelijk Arrondissement van Tongeren.

Toegang

Deze website is toegankelijk voor recente computers waarop courante software geïnstalleerd staat. De organisatie waarborgt echter geen compatibiliteit en kan geenszins aansprakelijk gesteld worden voor het niet kunnen bereiken van de website.

Het is verboden om toegang te forceren tot delen van deze website die niet publiekelijk zichtbaar zijn. Het is eveneens verboden de website aan te passen, zaken toe te voegen of te verwijderen, op welke manier dan ook.