Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Innowalk

Bewegen met de Innowalk!

14/07/2023

De Innowalk Pro is een robotachtig gemotoriseerd hulpmiddel waarmee personen met een complexe en/of meervoudige beperking kunnen staan en bewegen. Het toestel begeleidt en geeft ondersteuning bij het maken van alternerende beenbewegingen. Voor het oefenen is het niet nodig om zelfstandig te kunnen staan of lopen.

Bewegen met behulp van de Innowalk Pro heeft een positief effect op de ademhaling, bloedcirculatie en spijsvertering. Beweging versterkt de spieren, zorgt voor het behoud van gewricht flexibiliteit en verbetert het energieniveau en welzijn van de zorggebruiker. Beweging zorgt voor een betere levenskwaliteit.

Op Sint Oda zijn we overtuigd van de meerwaarde van de inzet van de Innowalk Pro bij onze gasten. Die overtuiging is ontstaan door ervaringen te horen van andere voorzieningen met een gelijkaardige doelgroep maar ook door te zien dat 1 van onze jonge gastjes op zijn eigen Innowalk een enorme motorische vooruitgang boekte. Daarom wil Sint Oda zelf een Innowalk aanschaffen ter waarde van +/- 65 000 euro. 

Help jij mee om onze droom te realiseren om een Innowalk Pro aan te kopen?

Storten kan op het rekeningnummer: BE 46 3350 0389 8436 (BIC: BBRUBEBB) met als mededeling 'Innowalk - naam en familienaam'

Voor elke gift boven 40 euro ontvang je een belastingvermindering van 45%.